Juliëtte  hairdressers x trendsetters


Het mooie pand in het hartje van Wijchen, op de Kasteellaan 5A, ademde bij de eerste kennismaking direct een huiskamersfeer uit. Hoe mooi zou het zijn om een salon te openen waarbij aan aspecten als diervriendelijkheid en duurzaamheid is gedacht?’’

Mijn idealen worden werkelijkheid en op 1 november 2018 opent Juliëtte hairdressers x trendsetters haar eerste salon.

Als topstylisten bij Juliëtte delen wij allemaal, een voor een, dezelfde liefde en passie om andere mensen mooi te maken en een gevoel van luxe en welzijn te bezorgen. Onze gasten worden in een huiselijke omgeving ontvangen waar persoonlijke aandacht vanzelfsprekend is.

De persoonlijke benadering, het deskundig advies, de professionele aanpak, de verwenservice en de effectieve duurzame producten van Oway maken van elk bezoek aan Juliëtte een bijzondere en complete belevenis.

Wij heten jou van harte welkom  bij Juliëtte hairdressers x trendsetters aan de Kasteellaan 5A in Wijchen!

Juliëtte Gerrits

Marinka van Apeldoorn

Ik ben Marinka  van Apeldoorn topstyliste bij Juliette Hairdressers x Trendsetters en moeder van een prachtig zoontje. Al meer dan 12 jaar voer ik met passie en liefde het kappersvak met veel liefde uit. Bij Juliette Hairdressers x Trendsetters komen mijn jarenlange ervaring en talent voor het kappersvak goed van pas. Ik geef mensen graag persoonlijke aandacht en kijk naar het totaalbeeld. Ik heb de expertise om te zien wat er mogelijk is met iemands haar en wat past bij de persoon.

Voor mij is een nieuwe coupe niet altijd af zonder een nieuwe kleur. Maar hoe weet je nou welke kleur past bij jouw huid en ogen? Door middel van jarenlange trainingen en cursussen ben ik gespecialiseerd in knip-en-kleurtechnieken. Samen kijken we naar je wensen en de bijbehorende mogelijkheden om zo tot hét perfecte kapsel voor jou te komen.

Voor mij staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Bij Juliette Hairdressers x Trendsetters in het hartje van het centrum van Wijchen, aan één van de gezelligste straatjes van het dorp, wordt er ook gedacht aan de wereld om je heen. Dit betekent dat er aandacht is voor duurzame oplossingen in het kappersvak. Deze aandacht komt terug in de keuze voor de juiste producten voor haarkleuring en haarverzorging. Milieuvriendelijke ingrediënten en verpakkingen zijn aspecten die meetellen in deze afweging. Goede producten zorgen voor het beste resultaat.

Ik voel me helemaal thuis in het concept van Juliette Hairdressers x Trendsetters. De klik met Juliette is erg goed, wat resulteert in een fijne samenwerking en aanvulling waar de klanten zeker profijt van hebben.

Mijn missie bij Julliete Hairdressers en Trendsetters? Samenwerken, elkaar aanvullen en nieuwe uitdagingen aangaan!

Mijn naam is Chanine van Diest en ik mag mijzelf topstyliste bij Juliette Hairdressers x Trendsetters noemen. Ik ben al negen jaar vol gedrevenheid aan het werk binnen het kappersvak. Ik doe niets liever dan knippen, föhnen en kleuren, eigenlijk creëer ik de hele dag. Het is mijn passie.

Door middel van vele trainingen ben en blijf ik altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen. Na deze vele trainingen ben ik gespecialiseerd geraakt in haarkleuringen en werk ik graag met verschillende kleurtechnieken om het juiste effect te behalen. Het is geweldig om in samenspraak met de klant mijn creativiteit de vrije loop te laten om uiteindelijk een totaalplaatje te creëren en zo iemand nóg mooier te maken.

Dat ik mijn vak nu kan beoefenen in een duurzame salon sluit volledig aan op mijn leefstijl. Ik sta hier voor 100% achter. Voor jou als klant is het een verademing om jouw haar zorgeloos te laten behandelen met deze verantwoorde producten.

Mijn visie: ‘’Samen kunnen we uitvinden wat voor model of kleur het beste bij je past. Dat vraagt ervaring, creativiteit en inzicht en dat is wat ik graag gebruik om tot een fantastisch eindresultaat te komen.

Laat je verwennen en geniet van de weldaad van onze natuurlijke producten in een fijne ontspannen sfeer. Ik ontmoet jou graag bij Juliette Hairdressers x Trendsetters!

Chanine van Diest

Romy Balvers

Ik ben trots dat ik, als derde topstyliste, deel uit mag maken van het team Juliëtte hairdressers x trendsetters. Mijn naam is Romy Balvers en als stijlbewuste, professionele kapster met een eigen creativiteit identiteit perfectioneer ik graag het haar op alle gebieden en blijf ik klanten graag positief verassen.

Zolang ik mij kan herinneren, is mensen mooi maken mijn passie en ik besloot zodra het kon de opleiding topstyliste te volgen. Een goed kapsel onderstreept je persoonlijkheid, maakt je mooier en geeft zelfvertrouwen. Het is heerlijk om mezelf volledig op iemand te concentreren en het beste kapsel voor die persoon te creëren. Uiteindelijk diegene helemaal gelukkig te zien stralen in de spiegel. Dat geeft een goed gevoel en uiteraard voldoening.
Een luisterend oor bieden doe ik graag dat is niet alleen voor jou, maar ook voor mij een inspiratiebron.

Een uitdaging ga ik niet uit de weg en het liefste combineer ik kleuren en knippen om jouw persoonlijkheid en persoonlijke stijl te accentueren of zelfs te vergroten. 

Door mijn specifieke opleiding en constante bijscholing van Juliëtte ben ik altijd op de hoogte van nieuwe wetenschappelijke inzichten. Ik blijf mezelf ontwikkelen en raak nooit uitgeleerd. Ook kan ik uren rondstruinen naar de laatste technieken op het gebied van beauty en styling op Instagram, Pinterest en Youtube. De opgedane inzichten deel ik graag met jou!

Ieder mens is uniek, dat geldt ook voor mijn advies. Mijn naam is Suzanne van den Elzen, ik heb maar één doel voor ogen: jou de perfecte look geven. Daarbij luister ik niet alleen naar jouw wensen en kijk ik naar de laatste trends, maar kijk ik ook naar jouw gezichtsvorm, de structuur van je haar en de kleur van je ogen en huid.

Naast het feit dat Juliëtte is gevestigd in Wijchen, woon ik zelf met mijn man en twee zoontjes ook, al 12 jaar in het fijne, karakteristieke Wijchen. Oorspronkelijk ben ik een échte Brabander en ze zeggen wel: échte Brabantse gezelligheid kent geen tijd. Wanneer je door mij geholpen wordt, zal je merken dat ik naast een luistert oor, creatief ben en met passie mijn vak uitoefen.

Jij verdient het beste, want jij bent uniek! Dat zie je ook wel terug in mijn werkwijze. Als professionele haarstyliste heb ik echt hart voor de zaak en ben ik altijd op de hoogte van de laatste haartrends, haarkleuren, technieken en haarproducten. Met meer dan 20 jaar ervaring op zak mag ik mijn passie voortzetten als haarstyliste bij Juliëtte hairdressers x trendsetters.     

De filosofie van Juliëtte is om een haarstijl te creëren, die past bij de vorm van het gezicht, de haarstructuur en jouw persoonlijkheid doormiddel van duurzame en milieuvriendelijke producten. Ik voel me helemaal thuis in het concept van Juliette Hairdressers x Trendsetters.

Ik kan niet wachten om jou te ontmoeten en je met een mooie glimlach de salon uit te laten gaan

Suzanne