Juliëtte  hairdressers x trendsetters


Het mooie pand in het hartje van Wijchen ademde bij de eerste kennismaking direct een huiskamersfeer uit. Hoe mooi zou het zijn om een salon te openen waarbij aan aspecten als diervriendelijkheid en duurzaamheid is gedacht?

Mijn idealen werden werkelijkheid en op 1 november 2018 opent Juliëtte hairdressers x trendsetters haar eerste salon.

Als topstylisten bij Juliëtte delen wij allemaal dezelfde liefde en passie om andere mensen mooi te maken en een gevoel van luxe en welzijn te bezorgen. Onze gasten worden in een huiselijke omgeving ontvangen waar persoonlijke aandacht vanzelfsprekend is.

De persoonlijke benadering, het deskundig advies, de professionele aanpak, de verwenservice en de effectieve duurzame producten van Oway maken van elk bezoek aan Juliëtte een bijzondere en complete belevenis.

Wij heten jou van harte welkom bij Juliëtte hairdressers x trendsetters!

Juliëtte Gerrits

Chanine van Diest

Ik ben bedrijfsleidster bij Juliette Hairdressers x Trendsetters en mijn naam is Chanine van Diest. Ik ben al jarenlang vol gedrevenheid aan het werk binnen het kappersvak. Ik doe niets liever dan knippen, föhnen en kleuren, eigenlijk creëer ik de hele dag. 

Door middel van vele trainingen ben en blijf ik altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen. Na deze vele trainingen ben ik gespecialiseerd geraakt in haarkleuringen en werk ik graag met verschillende kleurtechnieken om het juiste effect te behalen. Het is geweldig om in samenspraak met de klant mijn creativiteit de vrije loop te laten om uiteindelijk een totaalplaatje te creëren.

Dat ik mijn vak nu kan uitoefenen in een duurzame salon sluit volledig aan op mijn leefstijl. Ik sta hier voor 100% achter. Voor jou als klant is het een verademing om jouw haar zorgeloos te laten behandelen met deze verantwoorde producten.

Samen kunnen we uitvinden wat voor model of kleur het beste bij je past. Dat vraagt ervaring, creativiteit en inzicht en dat is wat ik graag gebruik om tot een fantastisch eindresultaat te komen.

Laat je verwennen en geniet van de weldaad van onze natuurlijke producten in een fijne ontspannen sfeer. Ik ontmoet jou graag bij Juliëtte!

Ieder mens is uniek, dat geldt ook voor mijn advies. Mijn naam is Suzanne van den Elzen en ik heb maar één doel voor ogen: jou de perfecte look geven. Daarbij luister ik niet alleen naar jouw wensen en kijk ik naar de laatste trends, maar ook kijk ik naar jouw gezichtsvorm, de structuur van je haar en de kleur van je ogen en huid.

Naast het feit dat Juliëtte is gevestigd in Wijchen, woon ik zelf met mijn man en twee zoontjes al 12 jaar in het fijne, karakteristieke Wijchen. Oorspronkelijk ben ik een échte Brabander en ze zeggen ook wel: échte Brabantse gezelligheid kent geen tijd. Wanneer je door mij geholpen wordt zal je merken dat ik naast een luistert oor, creatief ben en met passie mijn vak uitoefen.

Jij verdient het beste, want jij bent uniek! Dat zie je ook wel terug in mijn werkwijze. Als professionele haarstyliste heb ik echt hart voor de zaak en ben ik altijd op de hoogte van de laatste haartrends, haarkleuren, technieken en haarproducten. Met meer dan 20 jaar ervaring op zak mag ik mijn passie voortzetten als haarstyliste bij Juliëtte.

Ik kan niet wachten om jou te ontmoeten en je met een mooie glimlach de salon uit te laten gaan

Suzanne van den elzen

Floor Gerrits

Ik ben trots dat ik deel uit mag maken van het team Juliëtte hairdressers x trendsetters. Mijn naam is Floor Gerrits en als stijlbewuste, professionele kapster perfectioneer ik het haar op alle gebieden en blijf ik klanten graag positief verrassen.

Zolang ik mij kan herinneren, is mensen mooi maken mijn passie en ik besloot zodra het kon de opleiding topstyliste te volgen. Een goed kapsel onderstreept je persoonlijkheid, maakt je mooier en geeft zelfvertrouwen. Het is heerlijk om mezelf volledig op iemand te concentreren en het beste kapsel voor die persoon te creëren en uiteindelijk diegene helemaal gelukkig te zien stralen.

Een luisterend oor bieden doe ik graag dat is niet alleen voor jou, maar ook voor mij een inspiratiebron. Uitdagingen ga ik niet uit de weg en het liefste combineer ik kleuren en knippen om jouw persoonlijkheid en persoonlijke stijl te accentueren of zelfs te vergroten.

Ik voel me helemaal thuis in het concept van Juliette Hairdressers x Trendsetters. De klik met Juliette is erg goed, wat resulteert in een fijne samenwerking en aanvulling waar de klanten zeker profijt van hebben.

Mijn missie bij Juliëtte Hairdressers en Trendsetters? Samenwerken, elkaar aanvullen en nieuwe uitdagingen aangaan!

Elke dag is anders en dat maakt dit vak zo leuk! Mijn naam is Sheree de Jong – Baltussen en met trots mag ik mij aansluiten bij het team van Juliëtte! Na mijn opleiding en het starten van mijn carrière heb ik gewerkt bij de meest trendy salons in Nederland. Inmiddels heb ik met mijn 20 jaar ervaring veel mogen leren, inspireren en ontwikkelen.

Ik voel mij zowel een stylist als kleurspecialist! Ik weet met de juiste kleuren de natuurlijke schoonheid van mijn klanten te versterken. Met mijn vele ervaring in highlights, balayages en creative colors, afgerond met de juiste verzorging en de perfecte styling verlaat jij stralend de salon.

Mijn passie voor creativiteit komt goed van pas bij Julliëtte, ik kan hier echt mijn fantasie de vrije loop laten. Naast een mooie frisse kleur vind ik styling ook belangrijk, vraag mij gerust om product- en stylingadvies voor een mooie langhoudende look. Zie ik jou binnenkort?

Sheree de Jong